language - english sprache - deutsch taal - nederlands Choose your language

Book Now!
Rocky Valley Divers CampDiving ActivitiesAll inclusive diving


Rocky Valley Divers Camp – een fantastische ecolodge!

Welkom bij Rocky Valley, waar duiken op prachtige ongerepte riffen nog
mogelijk is!
Rocky Valley is gebouwd tegen een kleine berg met uitzicht op een van de mooiste duikplaatsen tussen Hurghada en Marsa Alam – Abu Sawatir – ons eigen huisrif.

Groepen
Georganiseerde groepen zoals duikscholen, duikclubs en verenigingen alsmede de individuele duiker kunnen bij ons terecht voor een onvergetelijke duikvakantie. Speciaal voor duikverenigingen en duikscholen of andere georganiseerde groepen hebben wij een uniek aanbod met zeer aantrekkelijke groepskortingen! Neem contact met ons op voor meer info.

Een eigen prive duikamp voor groepen? Wij hebben het voor jullie!
Rocky Valley  biedt groepen namelijk de mogelijkheid om het gehele kamp af te huren zonder dat in de gehuurde periode andere gasten gebruik kunnen maken van het kamp. Ideaal als je met je eigen groep echt alleen wilt zijn zonder rekening te hoeven houden met andere gasten. In plaats van ’s avonds alleen op je hotelkamer kun je nu gezellig met de groep de duikdag doornemen rond het kampvuur. Dus echt als groep met z’n allen er tusen uit maar toch alle mogelijkheden voor voldoende privacy wanneer je je even terug wilt trekken. Kan het beter? We hebben hier speciaal 20 weken per jaar voor ingeroosterd. Wanneer je met een groep wilt maximale privacy wenst dan is snel boeken aangeraden om teleurstellingen te voorkomen.

Beschikbare slaapplaatsen: 28 (22 in bungalows en 6 plaatsen in Bedoine tent)

Klik hier voor een impressie van het duikkamp

Rocky valley diverscamp - The restaurant Rocky valley diverscamp - The Mandara Rocky valley diverscamp - The camp

Individuele duikers
Individuele duikers kunnen in de overige periodes terecht. Neem contact met ons op voor de beschikbare weken.

Faciliteiten
Het kamp heeft een restaurant, lounge, keuke, toiletten en douches en verschillende zitplaatsen met een spectaculair uitzicht over de Rode Zee en de bergen

Midden in het kamp is een grote vuurplaats met  grill om heerlijk te relaxen en te barbequen onder de schitterende sterren van de heldere hemel in de warme avonden
In het kamp bevinden zich bungalow’s waarbij er gebruik wordt gemaakt van een gezamelijke douche- en toiletruimte. Alle bungalows hebben vanaf een eigen terrasje een prachtig uitzicht op de rode zee en de bergen van de woestijn. Er zijn ook 2 grote witte Bedoine tenten welke gebruikt worden voor overnachtingen.

Vanuit de Bedoine zitplaats met prachtige kussens op de vloer kun je wegdromen tijdens een prachtige zonsopkomst en ondergang onder het genot van een echte Egyptische “Sisha” (waterpijp).

Rocky valley diverscamp - The restaurant Rocky valley diverscamp - The Mandara Rocky valley diverscamp - The camp

Eten en drinken
Het restaurant en de gemeenschappelijke zitplaats heeft eveneens een prachtig uitzicht over de zee, dus dat is heerlijk genieten voor, tijdens en na de maaltijd

Onze keuken biedt u heerlijke Egyptische maaltijden tijdens een open buffet bestaande uit diverse gerechten zoals verse vis, vleesgerechten, een verscheidenheid aan salades.

Op verzoek worden er ook vegetarische maaltijden geserveerd bereidt door onze eigen koks

Wanneer je geluk hebt kun je soms zelfs dieren zien die voorkomen in de woestijn.

In de hutten is verlichting aanwezig.